Porridge crémeux à la banane.
it's John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, porridge crémeux à la banane. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Porridge crémeux à la banane is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look wonderful. Porridge crémeux à la banane is something which I've loved my entire life.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have porridge crémeux à la banane using 4 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Porridge crémeux à la banane:
- Make ready 3 c of a s de flocon d'avoine.
- Take 250 gr of lait écrémé.
- Take 1 of banane bien mûre.
- Take 1 c of a c de sucre en poudre.
Steps to make Porridge crémeux à la banane:
- Pelez la banane bien mûre. Coupez la en rondelle en mettant de côté pour le décor quelques bananes. Ecrasez le reste à la fourchette dans un grand bol...
- Versez le lait demi-écrémé dans une petite casserole et ajoutez-y les flocons d’avoine. Portez le tout à ébullition tout en mélangeant constamment à l’aide d’une cuillère en bois. Les flocons d’avoine vont se gorger de lait et gonfler peu à peu. Baissez le feu dès les premiers bouillons..
- Ajoutez alors les bananes écrasées et le sucre en poudre. Mélangez avec la cuillère en bois et laissez épaissir sur feu doux pendant 2 à 3 minutes.. Deresser et décorer le porridge. Facile et délicieux ! 🌸Bonne appétit 🌸 #healthy.
So that is going to wrap it up for this special food porridge crémeux à la banane recipe. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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